Reiki

Reiki and Shamballa

Het is mogelijk om tijdens uw vakantie een sessie Reiki of Shamballa te ondergaan. De Reiki meester komt bij uw villa langs en zal u een bijzondere ervaring van vitaliteit en energie voor lichaam en geest geven. U kunt de sessie voor uw verblijf boeken of ter plaatse aanvragen via een lokale medewerker.

In de volgende alinea’s volgt meer informatie over Reiki en Shamballa en zal het principe uitgelegd worden.

Reiki is een spirituele therapie, ontwikkeld door de Japanse boeddhist Mikao Usui. Rei betekend de geest en Ki betekend energie voor het leven. Samengevat betekend Reiki universele levensenergie.

Reiki gebruikt de techniek die ook wel hand oplegging wordt genoemd. Het is een vorm van complementerende en alternatieve medicatie. Het hele lichaam en de geest bestaat uit Ki energie die via deze techniek kan worden gereinigd en genezen. De meester geven reinigende en helende krachten in de vorm van Ki aan het lichaam en de geest. Ki geeft gezondheid en sterkte.

Shamballe is een energy, verkregen door John Armitrage. Het is een sterkte energie die diep in het lichaam gaat. De energie van het universum wordt overgedragen naar uw lichaam en veroorzaakt trillingen.

U kunt de sessies ondergaan met uw kleren aan. De Reiki meester neemt een speciaal bed mee voor totale rust in het lichaam. De energie en vitaliteit wordt overgedragen door het opleggen van de palmen op uw hoofd, borst, buik, benen en rug. De sessie zal negatieve gedachten en emoties verlichten, de natuurlijke functies versterken en het lichaam revitaliseren.

De  sessies zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Terug naar Villa Kerasiá

 

 

De tuin van Pilion is een project van Ross Holidays, wij bieden ook villas in Zuid-Kreta.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in Greece Nederlands - Villas in Griekenland Ελλάδα - Βίλες στην Ελλάδα