Workshop koken in Pilion

Een van de geneugtes van het leven is lekker eten. Speciaal in een land als Griekenland dat een rijke traditie heeft op dit gebied. Het is voor velen een groot plezier de lokale gerechten te proeven en wellicht heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het gemaakt zou moeten worden.


Tijdens uw verblijf in Villa Ortansiá of Villa Kerasía in Pílion bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan de kookworkshop in een van de tavernes van Áfissos. Mevrouw Stavroúla heeft haar sporen reeds verdiend gedurende haar leven. Samen met haar man heeft zij al verschillende tavernes bestierd. Met manlief in de keuken zorgt zij dagelijks voor veel tevreden gasten. Inmiddels draagt ook zoon Apostolis zijn steentje bij. Om u een kijkje te geven, letterlijk en figuurlijk, in de keuken van de Griekse kookkunst, heeft zij haar deuren gastvrij opengesteld.

Op drie dagen maakt u samen met haar een aantal typisch Griekse gerechten klaar. Sommige zijn zelfs een specialiteit van Pilion. Het is de voorbereiding, het koken zelf en het gereed maken van de tafel die zorgen dat u daarna kunt genieten van uw resultaat. Onder het genot van een drankje wordt de maaltijd gezamenlijk na afloop genuttigd. Het zullen avonden worden die u niet snel zult vergeten. En ook lang na uw terugkomst zult u hier plezier aan beleven. Eindelijk bent u in staat om een aantal typisch Griekse gerechten op tafel te toveren voor uw vrienden en bekenden.

 

  • Wekelijks van 30 april tot en met 8 oktober
  • €89 euro per persoon voor 3 workshops, exclusief transfer
  • Minimum deelname 4 personen, maximum 6 personen.

Bij onvoldoende deelname wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis geïnformeerd over het niet doorgaan ervan.

 

Meer te doen in Pilion 

Pílion is een mooi gebied, een prachtige natuur met interessante dorpen om tochten te maken. Wilt u weten wat er nog meer te doen valt in Pilion?

De tuin van Pilion is een project van Ross Holidays, wij bieden ook villas in Zuid-Kreta.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in Greece Nederlands - Villas in Griekenland Ελλάδα - Βίλες στην Ελλάδα