Villa Ortansia

 

Villa Ortansia
2 tot 4 personen

Villa Ortansía, Grieks voor Hortensia, is de eerste ‘bloem’ die tot bloei is gekomen. Het is gelegen in het bergachtige binnenland van Pilion, aan de bovenste rand van het dorp Miliès. Het terras aan de voorzijde laat u ademloos genieten van een prachtig panorama. Als u hier zit, weet u wat we bedoelen met de unieke combinatie van bergen en zee.

Villa Ortansía is geschikt voor 2 tot 4 personen. Volgens de traditionele architectuur van deze streek is de woonkamer op de eerste verdieping gelegen. De woonkamer is gezellig ingericht met een zithoek en een decoratieve open haard. De open keuken is volledig ingericht met een afwasmachine en er staat een eethoek. Er is een klein balkon op deze verdieping vanwaar uiteraard het geweldige uitzicht te bewonderen is. De slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Beide beschikken over een tweepersoonsbed. In de badkamer is een douche en een toilet. Aan een van de slaapkamers grenst een kleine tweede badkamer met een douche en een toilet. De woning beschikt over airconditioning die niet bij de prijs is inbegrepen, een televisie en een wasmachine.

De schoonmaak vindt tweemaal per week plaats. Dan worden tevens het linnengoed en de handdoeken verwisseld.

Het zwembad aan de voorzijde van de villa laat u al zwemmend genieten van het fraaie uitzicht over het dorp Miliès, de rijk begroeide omgeving en de zee. Op het terras staan ligbedden en een comfortabel zitje. Naast de woning staat een jacuzzi. Treden leiden naar beneden waar een overdekt terras plaats biedt aan een comfortabel zitje. Ook hier kunt u genieten van het adembenemende uitzicht

Deze villa ligt in een traditioneel dorp en is dusdanig alleen bereikbaar via kalderimi’s. Het centrum van Miliès is te voet via een kalderimi in 10 minuten bereikbaar. Met de auto rijdt u via de andere kant van de berg, als het ware om de berg heen, naar beneden en is het ongeveer 4 kilometer tot in Miliès.

Prijzen en reserveringsinformatie

Wilt u de prijzen per dag weten? Of wellicht de weekprijs inclusief uw vlucht en transfer van en naar de villa? Bekijk de prijzenpagina voor een volledig overzicht. Voor meer reserveringsinformatie of om direct een reserveringsverzoek te plaatsen kunt u hier terecht.

Liever persoonlijk contact?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op

00 30 6986432218

De tuin van Pilion is een project van Ross Holidays, wij bieden ook villas in Zuid-Kreta.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in Greece Nederlands - Villas in Griekenland Ελλάδα - Βίλες στην Ελλάδα