Villa Kerasiá

 

Villa Kerasiá
4 tot 6 personen

Deze villa is geschikt voor 4 tot 6 personen. Treden leiden naar de ingang van het huis. Het enorme terras biedt een weids uitzicht over het dorp en de zee. Voor echt genieten kunt u in deze villa uitstekend terecht. De villa beschikt over een bijzondere sfeer die zeker aan zal spreken.

De benedenverdieping bestaat uit een woonkamer met een comfortabele zithoek, een decoratieve open haard en een televisie. Aan de andere kant is een eetruimte met tafel en stoelen. De open keuken is volledig ingericht en beschikt over een afwasmachine. Op de begane grond, met enkele treetjes, bevinden zich twee slaapkamers. Een van de slaapkamers beschikt over een tweepersoonsbed en een televisie. De andere slaapkamer heeft tevens een tweepersoonsbed en een decoratieve open haard. Ook is er in deze kamer een zithoek met televisie. De badkamer heeft een douche en een toilet en een wasmachine.

Op de eerste verdieping bevindt zich de traditionele ondas. De ramen rondom bieden een adembenemende uitzicht. Een decoratieve open haard met enkele makkelijke stoelen erbij maken ook deze ruimte tot een sfeervolle kamer. Televisie is aanwezig. De derde slaapkamer bevindt zich op deze verdieping met aansluitend een ruimte met kasten en een badkamer met bad en toilet. De sfeervolle slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een decoratieve open haard.

Er is een sportruimte die door volwassenen te gebruiken is met een binnensauna en een badkamer met douche en toilet. Ook in de sportruime is een televisie aanwezig. De villa is voorzien van airconditioning die niet bij de prijs is inbegrepen.

Voor de woning is een ruim terras met een houten tafel met stoelen. Een barbecue met eettafel maken dat u ook tijdens uw maaltijd van het uitzicht kunt genieten. Enkele treden lager bevindt zich in de ruime tuin een zwembad en een jacuzzi. Onder een overkapping staat een gezellige zithoek en rondom het zwembad staan een hangmat en enkele ligbedden.

Door de ligging in het traditionele Miliès is deze villa bereikbaar middels kalderimi’s. Lopend is het slechts 10 minuten naar het dorpsplein. Op 500 meter afstand kan de auto geparkeerd worden, vanwaaruit het 5 minuten lopen is naar de villa via een kalderimi.

 

Prijzen en reserveringsinformatie

Wilt u de prijzen per dag weten? Of wellicht de weekprijs inclusief uw vlucht en transfer van en naar de villa? Bekijk de prijzenpagina voor een volledig overzicht. Voor meer reserveringsinformatie of om direct een reserveringsverzoek te plaatsen kunt u hier terecht.

Liever persoonlijk contact?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op

00 30 6986432218

De tuin van Pilion is een project van Ross Holidays, wij bieden ook villas in Zuid-Kreta.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in Greece Nederlands - Villas in Griekenland Ελλάδα - Βίλες στην Ελλάδα